Is deze nieuwbrief moeilijk leesbaar? Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief. Newsletter English
Kinderopvang Unikids Nieuwsbrief
Beste ouders/verzorgers en relaties,

1 oktober 2016
Kinderopvang Unikids 2.0
3 jaar oud en groep 3 gaat open!

Het jaar is weer voorbij gevlogen, een jaar waar veel is gebeurd!
We hebben wat afgelachen, een keertje gehuild, leuke activiteiten georganiseerd en niet te vergeten veel nieuwe kinderen en ouders hebben kinderopvang Unikids 2.0 gevonden.

Als team zijn we trots! We hadden nooit verwacht in drie jaar zoveel te bereiken, met zelfs de opening van een derde groep! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen,

IEDEREEN BEDANKT!

Kinderopvang Unikids 2.0 is kerngezond, groeit goed en is anders dan de rest! We hopen dat u dit jaar net zo heeft mogen ervaren als wij en uitkijkt naar wat de komende jaren gaat brengen!

De voorbereidingen voor het feest zijn in volle gang en we hopen dan ook dat u en uw familie het 3 jarig bestaan en de opening van de nieuwe groep op het kinderdagverblijf met ons komt vieren.

Het feestje staat gepland op:
zaterdag 1 oktober
9.30uur tot 12.30uur
Kinderdagverblijf in Tilburg
U bent vrij om binnen te lopen wanneer u dat wilt!

Tijdens het 3 jarig feest en de dagen ervoor komt ook de schoolfotograaf. Paulien Korving van ArchitectuurStudio 360 komt weer langs! Paulien heeft de afgelopen jaren vaker foto's gemaakt van de kinderen en de familiefoto's op onze verjaardag feestjes, dit is elk jaar een groot succes! Wij zijn dan ook blij dat Paulien tijd heeft kunnen vrijmaken om de foto's als school- en familiefotograaf weer te komen verzorgen. Heel de familie is welkom!

We zijn laat met het versturen van de uitnodiging, maar we hopen toch dat u kunt komt. Wilt u ons laten weten of u en uw familie dit feestje mee komt vieren en of u gebruik wilt maken van de familie fotograaf op die dag!

Team Kinderopvang Unikids 2.0 hoopt tot dan!

TIP! Bekijk de site voor alle foto's van de activiteiten en geef uw reactie!
Download Picture
Download Picture


Afmelden voor deze nieuwsbrief.