Vacature pedagogisch medewerker kinderopvang tilburg 2016

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg Unikids nursery Job pedagogical staff member 2016_02 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Vacature Pedagogisch medewerker 2016_02 tekst
[:nl]Kinderopvang Unikids 2.0 Tilburg west, Reit Kinderdagverblijf welkom 01 tekst [:en]Kinderopvang Unikids 2.0 Daycare Tilburg west, reit nursery welcome 01 text
  • [:en] Daycare Tilburg Unikids nursery Job pedagogical staff member 2016_02 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Vacature Pedagogisch medewerker 2016_02 tekst
  • [:nl]Kinderopvang Unikids 2.0 Tilburg west, Reit Kinderdagverblijf welkom 01 tekst [:en]Kinderopvang Unikids 2.0 Daycare Tilburg west, reit nursery welcome 01 text

Kinderopvang Unikids 2.0 in Tilburg heeft haar derde groep geopend en ontvangt veel nieuwe aanmeldingen! Het gaat goed met ons kinderdagverblijf! Wij zijn dan ook opzoek naar versterking voor ons pedagogisch team, ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan bij een gezellig team, lees dan vooral verder en reageer op deze vacature bij de leukste kinderopvang in Tilburg!

Kinderopvang en kinderdagverblijf vacature pedagogisch medewerker in tilburg.
DEZE VACATURE IS INGEVULD!
Bekijk hier onze actuele kinderopvang vactures!

Vacature pedagogisch medewerker

Kinderopvang Unikids 2.0 is een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf in Tilburg. Elke dag openen wij met veel plezier de deuren van ons kinderdagverblijf om samen met de kinderen er weer een leuke en gezellige dag van te maken. We doen dit niet alleen, de ouders en Tilburg University werken er hard aan mee om ons kinderdagverblijf net even “anders” te laten zijn.

Het team

Kinderopvang Unikids 2.0 bestaat uit een klein hecht team van vaste medewerkers. We hebben geen afdelingen als administratie of planning, iedereen werkt mee op het kinderdagverblijf en draagt zijn steentje bij om van kinderopvang Unikids 2.0 iets moois te maken. Open en eerlijk zijn, dat vinden we belangrijk en als we iemand kunnen helpen dan doen we dat.
We organiseren graag leuke activiteiten voor het team, de kinderen en heel de familie, maar vinden het ook niet erg om zelf schoon te maken of in de tuin het gras te maaien. Samen zorgen we ervoor dat ons kinderdagverblijf een succes is en blijft!
Bekijk het team….

Waar vindt je ons kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf ligt aan de westkant van Tilburg, op de rand van de campus van de Tilburg University. We zitten in het “oude” theologie gebouw van de Tilburg University aan de professor cobbenhagenlaan 15 in de wijk De Reit.

Wat zoeken we in jou?

We zoeken een pedagogische medewerker die de handjes uit de mouwen steekt. Iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden als pedagogisch medewerker meehelpt in het team van kinderopvang Unikids 2.0 ons kinderdagverblijf verder op te bouwen. Je moet het leuk vinden om te gaan werken, een teamspeler zijn en de ouders en kinderen altijd op nr.1 hebben staan.

Daarnaast verwachten we van jou:

  • Een afgeronde opleiding voor pedagogisch medewerker;
  • Zeer flexibel inzetbaar, Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Een 110% inzet voor Kinderopvang Unikids 2.0;
  • Nederlands en Engels schrijft en spreekt;

Daarnaast vinden we het handig om te weten of je:

  • een derde taal schrijft en/of spreekt;
  • woonachtig en actief bent, bij bijvoorbeeld verenigingen, in Tilburg;
  • in het bezit bent van bijvoorbeeld VVE certificaat Uk&Puk, Taaltoets Nederlands 3F, KIJK certificaat.

Spreek je geen derde taal of ben je bijvoorbeeld niet in het bezit van certificaten, geen probleem! Solliciteren mag altijd. Laat ons weten waarom Kinderopvang Unikids 2.0 voor jou moet kiezen en hoe jij ons gaat helpen om ons mooi kinderdagverblijf in Tilburg nog beter en leuker te maken.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf met een hecht team, waar je meer mag zijn dan alleen een pedagogisch medewerker. Je bent zelf voor een groot deel bepalend hoe je toekomst eruit gaat zien. We bieden je een nuluren contract aan, waarin we wel gaan streven naar een aantal vaste dagen per week en vaste gezichten op de groep. Naast het werk hebben we leuke activiteiten met de kinderen en ouders, uiteraard gaan we ook regelmatig gezellig met het team op stap.

Enthousiast!!

Ben je enthousiast over ons kinderdagverblijf en denk je in het team te passen. Stuur dan je cv (met foto) en motivatie waarom we voor jou zouden moeten kiezen naar elles.luijten@unikids.nl.
Vragen kun je altijd stellen per email of bel naar Kinderopvang Unikids 2.0.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *