Vacature kinderopvang tilburg

Nieuws

[:nl]Vacature pedagogisch medewerker Tilburg Kinderopvang, peuteropvang, Buitenschoolse opvang 2020 tekst [:en] Job pedagogical employee Tilburg Childcare, toddler care, out-of-school care nursery 2020 Text
  • [:nl]Vacature pedagogisch medewerker Tilburg Kinderopvang, peuteropvang, Buitenschoolse opvang 2020 tekst [:en] Job pedagogical employee Tilburg Childcare, toddler care, out-of-school care nursery 2020 Text

Er is genoeg te doen bij Kinderopvang Unikids 2.0

Ben jij opzoek als pedagogisch medewerker naar een leuke uitdagende baan bij een gezellig kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Tilburg? Lees dan vooral verder en reageer op deze vacatures bij Kinderopvang Unikids 2.0 in Tilburg!

Kinderopvang Unikids 2.0 is een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf in Tilburg. Elke dag openen wij met veel plezier de deuren van ons kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang om samen met de kinderen er weer een leuke en gezellige dag van te maken. We doen dit niet alleen, de ouders en Tilburg University werken er hard aan mee om onze kinderopvang net even “anders” te laten zijn.


We hebben verschillende vacatures

Kinderdagverblijf

Minimaal 24 uur per week.
We zoeken leuke, creatieve, gezellige collega’s, pedagogisch medewerkers die de handjes uit de mouwen willen steken, opleidingen en cursussen hebben of willen volgen, flexibel zijn, weten hoe het is om op verticale groepen te werken, 110% gaan voor Kinderopvang Unikids 2.0 en het team. Een collega die alle ontwikkelingsgebieden van kinderen weet en deze met leuke activiteiten kan stimuleren en observeren.

Buitenschoolse opvang

Minimaal 12 uur per week.
We zoeken een leuke, sportieve, gezellige, collega, pedagogisch medewerker die de handjes uit de mouwen wil steken, van bakken en koken houdt, leuke uitdagende activiteiten bedenkt en doet, flexibel is, 110% gaat voor BSO Unikids en het team.

Peuteropvang

Minimaal 15 uur per week i.c.m. bso of kdv.
We zoeken een leuke, gezellige collega, pedagogisch medewerker met een vve certificaat en Nederlands 3f. Een collega die alle ontwikkelingsgebieden creatief weet te stimuleren.


Iedereen draagt zijn steentje bij!

Kinderopvang Unikids 2.0 bestaat uit een team van vaste en flexibele medewerkers. Iedereen draagt zijn steentje bij om van kinderopvang Unikids 2.0 iets moois te maken. Open en eerlijk zijn, dat vinden we belangrijk en als we iemand kunnen helpen dan doen we dat.

We organiseren graag leuke activiteiten voor het team, de kinderen en heel de familie, maar vinden het ook niet erg om zelf schoon te maken of in de tuin het gras te maaien. Samen zorgen we ervoor dat ons Kinderopvang Unikids 2.0 een succes is en blijft! Bekijk het team….

Net van school of jaren ervaring, solliciteren mag altijd! Laat ons weten waarom Kinderopvang Unikids 2.0 voor jou moet kiezen en hoe jij ons gaat helpen om ons mooie kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang in Tilburg nog beter en leuker te maken.

Enthousiast!!

Ben je enthousiast over onze kinderopvang en denk je in het team te passen. Stuur dan je cv (met foto) en motivatie waarom we voor jou moeten kiezen naar elles.luijten@unikids.nl. We zoeken meerdere collega’s, dus solliciteer vandaag nog!
Vragen kun je altijd stellen per email of bel naar Kinderopvang Unikids 2.0.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Comments are closed