Route

Ons kinderdagverblijf ligt aan de westkant van Tilburg, op de rand van het compacte en parkachtige campus van de Tilburg University. Onderwijs, onderzoek en vrijwel alle faciliteiten zijn daar geconcentreerd, waaronder ons kinderdagverblijf “Kinderopvang Unikids 2.0”. Het kinderdagverblijf is met elk vervoermiddel optimaal bereikbaar, dat geldt niet alleen voor de wijken als de Reit gelegen in Tilburg west, ook de wijken als de Blaak, Reeshof en het centrum zijn optimaal bereikbaar en de omliggende dorpen als Moergestel, Udenhout en Berkel-Enschot.

Bereikbaarheid

Stoptrein

Reizigers die met de stoptrein vanaf de richting Eindhoven, Breda of ‘s-Hertogenbosch naar Tilburg University of naar ons kinderdagverblijf komen, kunnen uitstappen op station Tilburg Universiteit . Kinderdagverblijf ” Kinderopvang Unikids 2.0 ” ligt op loopafstand (1 minuut) van het station.

Sneltrein en intercity

Reizigers die met de sneltrein of intercity reizen, kunnen uitstappen op Tilburg Centraal Station . Vandaar kan men per stoptrein, bus (lijn 2,3,4 en 131) of taxi verder reizen naar het kinderdagverblijf ” Kinderopvang Unikids 2.0 “.

Raadpleeg voor verdere informatie de volgende websites:

Vanuit Breda, Eindhoven, ’s Hertogenbosch (A58/E312)

Neem de afslag Goirle Tilburg Turnhout (afrit 11 Centrum West). Bij de verkeerslichten op de T-kruising richting Tilburg aanhouden. Bij het zesde verkeerslicht linksaf de Prof. Cobbenhagenlaan inrijden. Het kinderdagverblijf ” Kinderopvang Unikids 2.0 ” is gelegen aan de Abdij van Bernestraat 199.

Vanuit Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand

U nadert Tilburg vanuit noordelijke richting. Rechtdoor blijven rijden, richting centrum. Ook bij de rotonde rechtdoor blijven rijden. Bij het vierde verkeerslicht rechtsaf de Prof. Cobbenhagenlaan in rijden. Het kinderdagverblijf ” Kinderopvang Unikids 2.0 ” is gelegen aan de Abdij van Bernestraat 199.

Het kinderdagverblijf “Kinderopvang Unikids 2.0”

Voor het kinderdagverblijf reist u vanaf Tilburg CS via lijn 2, 3, 4 of 131 naar halte ‘Prof. Cobbenhagenlaan’, ter hoogte van Tilburg University. Het adres is Abdij van Bernestraat 199. Vanaf Station Tilburg Reeshof kunt u met bus 4 ook deze halte bereiken. Elke haltenaam wordt omgeroepen en wordt elektronisch zichtbaar.

Raadpleeg voor verdere informatie de volgende websites: