Prijslijst

Ervaar de flexibiliteit!

Met deze prijslijst willen wij u een helder beeld scheppen welke kosten er verbonden zijn voor de opvang van uw kind bij ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Wilt u weten welke kwaliteit u kunt verwachten en wat er binnen de kosten is inbegrepen, nodigen we u graag uit om langs te komen. Graag praten we u bij en bekijken we samen de mogelijkheden. Bij onze kinderopvang staat flexibiliteit bovenaan en is veel mogelijk. Wilt u er meer over lezen, het huishoudelijk reglement, algemene voorwaarden en pedagogisch beleid is allemaal terug te vinden op deze site.

All in lage prijs!

Met onze kinderopvang willen wij de ouders ontzorgen, u hoeft als ouder dan ook niks mee te nemen naar ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Onder andere: eten, fruit, drinken en luiers zijn inbegrepen in het uurtarief. Ons uurtarief bedraagt €6,94 voor het kinderdagverblijf en €6,68 voor de buitenschoolse opvang in 2017 voor alle verschillende contracten! De kinderopvang toeslag in 2017 bedraagt maximaal €7,18. We maken op het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang gebruik van dagdeel programma’s, dit om Rust, Reinheid en Regelmaat te brengen op de groepen. Wilt u weten wat de opvangkosten voor u betekenen, bekijkt u dan de rekenvoorbeelden in onze prijslijsten onderaan deze pagina. De rekenvoorbeelden laten de diverse kinderopvang mogelijkheden zien, 40 weken opvang of verschil tussen oneven en even weken is bij ons allemaal mogelijk!

De prijslijst is gebasseerd op de afspraken welke zijn gemaakt met de oudercommisie en de ouders, periodiek worden deze afspraken besproken en volgen er eventuele wijzigingen. Meer informatie met betrekking tot wijzigingen van afspraken en de inbreng van de ouders en oudercommisie kunt u vinden op deze website en in het huishoudelijk reglement.

Kom langs!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang te bezoeken, kunt u direct contact opnemen met Kinderopvang Unikids 2.0.

Categorie


Kinderdagverblijf

Datum
30 Januari 2019
Auteur
Kinderopvang Unikids 2.0
Taal
Nederlands
Rapport
Laatste inspectie

Buitenschoolse opvang

Datum
29 augustus 2019
Auteur
Kinderopvang Unikids 2.0
Taal
Nederlands

Peuteropvang

Datum
22 Februari 2019
Auteur
Kinderopvang Unikids 2.0
Taal
Nederlands