Prijslijst

Met deze prijslijst willen wij u een helder beeld geven welke kosten er zijn verbonden voor de opvang van uw kind bij ons kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang. Wilt u weten welke kwaliteit u kunt verwachten en wat er binnen de kosten is inbegrepen, nodigen we u graag uit om langs te komen.

Ervaar de flexibiliteit

Graag praten we u bij en bekijken we samen de mogelijkheden. Bij onze kinderopvang staat flexibiliteit bovenaan en is veel mogelijk. Wilt u er meer over lezen, het huishoudelijk reglement, algemene voorwaarden en pedagogisch beleid is allemaal terug te vinden op deze site.

Met onze kinderopvang willen wij de ouders ontzorgen, u hoeft als ouder dan ook niks mee te nemen naar ons kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang. Onder andere: eten, fruit, drinken en luiers zijn inbegrepen in het uurtarief. Ons uurtarief valt binnen de maximale teruggave van de kinderopvang toeslag, voor zowel kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang.

All in lage prijs!

2022
Kinderdagverblijf
€7,68 per uur
Peuteropvang
€7,68 per uur
Buitenschoolse opvang
€7,14 per uur

Uniek in Tilburg!

Ongeacht de flexibiliteit die u wenst, hanteren wij voor iedereen, één en hetzelfde uurtarief. We maken op het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang gebruik van dagdeel programma’s, dit om Rust, Reinheid en Regelmaat te brengen op de groepen. Wilt u weten wat de opvangkosten voor u betekenen, bekijkt u dan de rekenvoorbeelden in onze prijslijsten onderaan deze pagina. De rekenvoorbeelden laten de diverse kinderopvang mogelijkheden zien, 40 weken opvang of verschil tussen oneven en even weken is bij ons allemaal mogelijk! Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

VVE-indicatie

Heeft uw kind een VVE-indicatie (Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)) van het consultatiebureau ontvangen.
Kinderopvang Unikids 2.0 heeft VVE gecertificeerde peuteropvang voorzieningen in Tilburg. Uw peuter is uiteraard ook bij ons welkom. Heeft u vragen omtrent de werkwijze en kosten voor de peuteropvang, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De prijslijst is gebaseerd op de afspraken welke zijn gemaakt met de oudercommisie en de ouders, periodiek worden deze afspraken besproken en volgen er eventuele wijzigingen. Meer informatie met betrekking tot wijzigingen van afspraken en de inbreng van de ouders en oudercommisie kunt u vinden op deze website en in het huishoudelijk reglement.

Kom langs!

Heeft u vragen, kunnen we u ergens mee helpen of wilt u graag een afspraak maken om ons kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang te komen bezoeken, kunt u direct contact opnemen met Kinderopvang Unikids 2.0.

Categorie


Kinderdagverblijf

Datum
2021
Auteur
Kinderopvang Unikids 2.0
Taal
Nederlands
Rapport
Laatste versie

Buitenschoolse opvang

Datum
2021
Auteur
Kinderopvang Unikids 2.0
Taal
Nederlands
Rapport
Laatste versie

Peuteropvang

Datum
2021
Auteur
Kinderopvang Unikids 2.0
Taal
Nederlands
Rapport
Laatste versie