Lach naar het uiltje!

Nieuws

[:en]Unikids Daycare schoolphotgrapher 2014 01 [:nl]Kinderopvang Unikids schoolfotograaf 2014 01
  • [:en]Unikids Daycare schoolphotgrapher 2014 01 [:nl]Kinderopvang Unikids schoolfotograaf 2014 01

In een jaar verandert er veel, zeker voor een kind. Vaak hebben we dat zelf niet zo door, tot we de vakantiefoto’s naast elkaar leggen. Gelukkig komt elk jaar de schoolfotograaf langs om die ene mooie foto te maken van uw kind. We kennen het probleem en vooral als je de foto’s van de vakantie zit door te kijken en er weer geen mooie gezinsfoto voor aan de wand bij zit. De gezinsfoto selfie is weer is net niet gelukt, papa staat er met zijn hoofd half op of komt net die ene vrachtwagen van heel de dag over het zandpad aanrijden.

Dat gaan we oplossen bij Kinderopvang Unikids 2.0, de pasfoto’s en groepsfoto’s van de kinderen gaan we uiteraard maken. Maar ook een mooie foto van het gezin kan er komen, wij zorgen ervoor dat iedereen op de foto kan en het zandpadje is afgesloten voor verkeer. Komt u met uw gezin, dan gaat het helemaal goed komen.

ZEG IS KAASSSSS!!

Wanneer, hoe en wat laten we zo snel mogelijk aan u weten. Want dat jaartje ouder hoeft niet zichtbaar op de foto. U krijgt genoeg tijd om nog even langs de kapper te gaan!

Bent u nog aan het genieten van uw zwangerschapsverlof en komt uw kind pas later naar het kinderdagverblijf. Uiteraard bent u ook van harte welkom om met het gezin op de foto te gaan, laat het ons van te voren even weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *