Kinderopvang Tilburg vacatures 2016

Nieuws

[:nl]Kinderopvang Unikids 2.0 Tilburg west, Reit Kinderdagverblijf vacatures 2016 01 tekst[:en]Kinderopvang Unikids 2.0 Daycare Tilburg west, reit Nursery jobs 2016 01 text
 • [:nl]Kinderopvang Unikids 2.0 Tilburg west, Reit Kinderdagverblijf vacatures 2016 01 tekst[:en]Kinderopvang Unikids 2.0 Daycare Tilburg west, reit Nursery jobs 2016 01 text

Kinderopvang en kinderdagverblijf vacature pedagogisch medewerker in tilburg.
DEZE VACATURE IS INGEVULD!
Bekijk hier onze actuele kinderopvang vactures!

Kinderopvang Unikids 2.0 in Tilburg groeit al drie jaar op een rij en ook 2016 daar gaan we een mooi kinderdagverblijf jaar van maken! Daarom zijn wij opzoek naar versterking voor ons pedagogisch team bij het kinderdagverblijf, ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan bij een gezellig team, lees dan vooral verder en reageer op deze vacature bij de leukste kinderopvang in Tilburg!

Vacature pedagogisch medewerker

Kinderopvang Unikids 2.0 is een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf in Tilburg. Elke dag openen wij met veel plezier de deuren van ons kinderdagverblijf om samen met de kinderen er weer een leuke en gezellige dag van te maken. We doen dit niet alleen, de ouders en Tilburg University werken er hard aan mee om ons kinderdagverblijf net even “anders” te laten zijn.

Het team

Kinderopvang Unikids 2.0 bestaat uit een klein hecht team van vaste medewerkers. We hebben geen afdelingen als administratie of planning, iedereen werkt mee op het kinderdagverblijf en draagt zijn steentje bij om van kinderopvang Unikids 2.0 iets moois te maken. Open en eerlijk zijn, dat vinden we belangrijk en als we iemand kunnen helpen dan doen we dat.
We organiseren graag leuke activiteiten voor het team, de kinderen en heel de familie, maar vinden het ook niet erg om zelf schoon te maken of in de tuin het gras te maaien. Samen zorgen we ervoor dat ons kinderdagverblijf een succes is en blijft!
Bekijk het team….

Waar vindt je ons kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf ligt aan de westkant van Tilburg, op de rand van de campus van de Tilburg University. We zitten in het “oude” theologie gebouw van de Tilburg University aan de professor cobbenhagenlaan 15 in de wijk De Reit.

Wat zoeken we in jou?

We zoeken een pedagogische duizendpoot. Iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden als pedagogisch medewerker meehelpt in het team van kinderopvang Unikids 2.0 ons kinderdagverblijf verder op te bouwen. Je moet het leuk vinden om te gaan werken, een teamspeler zijn en de ouders en kinderen altijd op nr.1 hebben staan.

Daarnaast verwachten we van jou:

 • Een afgeronde opleiding voor pedagogisch medewerker;
 • Zeer flexibel inzetbaar;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Een 110% inzet voor Kinderopvang Unikids 2.0;
 • Nederlands en Engels schrijft en spreekt. Een derde taal is een pré;
 • Woonachtig bent in Tilburg is een pré;
 • Bekend bent en actief in bijvoorbeeld verenigingen in Tilburg is een pré;
 • VVE certificaat Uk&Puk is een pré;
 • Taaltoets Nederlands 3F is een pré;

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf met een hecht team, waar je meer mag zijn dan alleen een pedagogisch medewerker. Je bent zelf voor een groot deel bepalend hoe je toekomst eruit gaat zien. We bieden je een nuluren contract aan, waarin we streven naar vaste dagen en gezichten op de groep. Naast het werk hebben we leuke activiteiten met de kinderen en ouders, uiteraard gaan we ook regelmatig gezellig met het team op stap.

Enthousiast!!

Ben je enthousiast over ons kinderdagverblijf en denk je in het team te passen. Stuur dan je cv met motivatie waarom we voor jou moeten kiezen, voor 29 januari 2016 naar elles.luijten@unikids.nl.
Vragen kun je altijd stellen per email of bel naar Kinderopvang Unikids 2.0.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

15 Comments

 • Kinderopvang Unikids 2.0 Tilburg

  20/08/16, 14:49

  Er staat weer een nieuwe vacature open bij Kinderopvang Unikids 2.0. Kijk bij de vacatures op deze site voor meer informatie, https://www.unikids.nl/kinderopvang-tilburg-vacature-kinderdagverblijf-2016/

  Reacties en vragen zijn altijd welkom, maar stuur je cv en motivatie naar Elles.luijten@unikids.nl.

  Met vriendelijke groeten,
  Team Kinderopvang Unikids 2.0

 • Gülcan E.

  06/02/16, 20:43

  Ik heb ruime ervaring als pedagogische medewerker op de kinderopvang Ik heb op meerdere kinderdagverblijven stage gelopen, en ook een jaar als oproepkracht gewerkt bij de kinderopvang KOM.MIJN en hier heb ik ook op de buitenschoolse opvang gewerkt. Mijn ervaring in het werken met kinderen is best groot, naarmate ik op veel plekken stage heb gelopen. Ik ben kindgericht, flexibel, alle dagen beschikbaar en enthousiast om te werken met kinderen. Ik kan zelf ook heel goed zelfstandig werken volgens de werkplan. Met veel initiatief en enthousiasme zou ik willen werken bij u op de kinderdagverblijf, om een goede band op te bouwen met de kinderen en met de collega’s en met de ouders. Met de hoop dat ik binnenkort in een persoonlijk gesprek met u een en nader kan toelichting. Mijn CV kunt u bekijken in de bijgevoegde bijlage in deze mail. In afwachting van uw reactie en met vriendelijke groet, Gülcan E.

 • marianne p.

  03/02/16, 13:10

  hallo
  ik heb 9 jaar in de peuterspeelzalen gewerkt, met heel veel plezier.
  graag zou ik in aanmerking komen voor deze baan.

  met vriendelijke groet
  marianne p.

 • Dora M.

  26/01/16, 13:26

  Hiermee wil ik mijn belangstelling kenbaar maken voor bovenstaande vacature binnen uw organisatie.
  De reden van mijn sollicitatie is dat ik ten gevolge van een reorganisatie bij mijn laatste werkgever, die gepaard ging met een aanzienlijke inkrimping van personeel, eind vorig jaar werkloos ben geworden. Voor de werkzame jaren die mij nog resten ben ik op zoek naar een leuke, passende baan. Wellicht dat uw organisatie daartoe mogelijkheden biedt.
  Voor meer informatie verwijs ik u naar bijgaande CV. U kunt zich voorstellen dat het, mede gezien mijn leeftijd, lastig is om een passende baan te vinden.
  In de hoop dat u mijn sollicitatie in overweging wilt nemen en in afwachting van uw reactie, met vriendelijke groet,
  Dora M.

  CURRICULUM VITAE

  ****

 • VIvianne S.

  26/01/16, 13:08

  Geachte mevrouw E. Luijten,

  Graag solliciteer ik naar de vacature die u open heeft staan. Ik zal u een mail sturen met daarin mijn cv.

  Met vriendelijke groet,

  Vivianne s.

 • Charlot van E.

  26/01/16, 12:20

  Mijn naam is Charlot van E. Ik ben behulpzaam omdat ik graag mensen help, en ik kan goed luisteren naar mensen. Ik ben collegiaal en flexibel tegenover mijn mede collega’s en ik kan goed samenwerken en goed en duidelijk communiceren. Ik ben een geduldig type en kan ook zelfstandig zijn. Ik weet mensen te motiveren om iets te doen. Ik heb een positieve instelling en ik ben eerlijk. Door mijn vele ervaringen bij verschillende instellingen heb ik deze kwaliteiten goed weten te ontwikkelen. Omdat ik over deze kwaliteiten en vaardigheden beschik heb ik gekozen om in de zorg te werken. Ik heb 8 jaar oppas ervaring.

 • Paula a.

  22/01/16, 08:53

  Geachte mevrouw/heer,

  Graag wil ik mijn interesse kenbaar maken voor de vacature van pedagogisch medewerker.
  Ben momenteel ook werkzaam op een kvd/bso.

  Vriendelijke groet

  Paula A.

 • J.E s.

  21/01/16, 17:34

  Geachte mevrouw/meneer
  Graag solliciteer ik naar de functie van pedagogisch medewerker.
  Ik ben 60 jaar oud en heb de afgelopen jaren als coach/begeleider gewerkt. Nu zoek ik een nieuwe uitdaging in de kinderopvang. Ik werk graag met kinderen, heb dat ook altijd veel gedaan.
  Graag kom ik voor een kennismakingsgesprek naar u toe.
  Met vriendelijke groeten Julia s.

 • Elmie de G.

  20/01/16, 16:13

  Mijn naam is Elmie en ik ben al jaren werkzaam in de kinderopvang.
  Ik werk 10 uur vast op een p.s.z en ben invalkracht op een k.d.v.
  Omdat ik graag meer uren werkzaam wil zijn stuur ik u dit bericht.
  Als u meer van mij wilt weten hoor ik het graag.

  Vriendelijke groeten: Elmie de G.

 • Brett D.

  20/01/16, 16:06

  Geachte heer/mevrouw,

  Graag wil ik een open sollicitatie doen op pedagogisch medewerker binnen uw kinderdagverblijf.
  Ten eerste zal ik mezelf aan u voorstellen. Mijn naam is Brett D., 23 jaar oud, woonachtig in Tilburg.

  Ik ben afgestudeerd aan de opleiding onderwijsassistent niveau 4 aan Instituut Broers te Tilburg, hierbij ben ik te weten gekomen dat mijn passie meer richting het pedagogische aspect van de opleiding onderwijsassistent lag. Daardoor ben ik na het slagen van deze opleiding 2 jaar werkzaam geweest bij kinderopvang Humanitas als flexpool-medewerker. Hiervan heb ik intens genoten, maar helaas konden ze mij geen vast contract bieden. Vanaf maart 2015 ben ik weer werkzaam voor de zelfde organisatie omdat ze toen der tijd erg tevreden waren over mijn werkzaamheden.

  Ik ben een enthousiast, consequent, hardwerkend en sociaal persoon en ik beschouw mezelf als een breed inzetbare en toegankelijke collega. Ik ben van mening dat ik een waardevolle toevoeging zou zijn aan uw team.

  Mijn persoonlijke gegevens en informatie omtrent mijn opleidingen en ervaring kunt u vinden in het bijgevoegde curriculum vitea. In mijn cv kunt u zien dat ik voldoende werkervaring heb met betrekking tot het werken als pedagogisch medewerker.

  Graag zou ik in een persoonlijk gesprek nader kennis willen maken met u en uw organisatie en daarbij mijn cv en sollicitatie brief persoonlijk toe te lichten.

  Met vriendelijke groet,

  Brett D.

 • Rian de K.

  20/01/16, 14:57

  Ik zou graag weer met kinderen werken. Ik ben in totaal 13 jaar werkzaam geweest als persoonlijk begeleidster binnen een orthopedagogische dagcentrum. Ik werkte hier met verstandelijk gehancicapten kinderen die op een verschillen ontwikkelingsniveau functioneerden. Daarnaast ben ik 10 jaar werkzaam geweest als ambulantbegeleidster vanuit het ODC. Ik begeleidde ouders en leidster die een verstandelijke handicap hadden binnen de reguliere kinderopvang.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet, Rian de K.

 • door van Luffelen

  20/01/16, 14:27

  Wil graag met kinderen werken.

 • Maija F.

  16/01/16, 15:01

  Geacht team,
  Langs deze weg solliciteer ik naar de functie van pedagogisch medewerker.
  Ik ben Z-verpleegkundige MBO-4 niveau. In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik pedagogisch betrokken met verstandelijk gehandicapten.
  Graag verneem ik van u of ik een interessante kandidaat ben en ik u mijn CV kan toesturen.

  Met vriendelijke groet,
  Maija F.

 • Jeanne vd B. V.

  16/01/16, 13:29

  Geachte Lezer,

  Na 34 jaar basisschool ervaring zie deze vacature als een uitdaging. Graag ben ik nog actief en heb ik de nodige ervaring. Vooral het omgaan met ouders trekt mij erg aan. Om het een en ander toelichten ga graag het gesprek met u aan.

  groeten Jeanne vd B.

 • Maryse B.- van R.

  13/01/16, 11:30

  Oss, 13-01-2016

  Geachte heer/ mevrouw,

  Ik zou graag bij uw bedrijf mijn diensten willen aanbieden.
  Ik ben Maryse van R. en ben 23 jaar. Ik heb een diploma als Pedagogisch medewerker niveau 3. Ook ben ik in het bezit van een BHV diploma met certificaat.
  Met mijn leef- en werkervaringen en mijn stages heb ik veel kennis opgedaan om goed te kunnen functioneren in dit beroep. Ik heb 3 stages gehad waarvan 1 in het buitenland. Ik heb ook al 3 jaar ervaring in de kinderopvang/ en 2,5 jaar ervaring in de BSO.
  Natuurlijk vind ik het leuk om de kinderen iets te laten leren en activiteiten met de kinderen uit te voeren op verschillende gebieden zoals de grove/ fijne motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling.
  Ik ben niet gebonden aan bepaalde vakanties en ben ook in het bezit van een rijbewijs.
  Graag hoor ik of er mogelijkheden zijn in uw bedrijf.

  Met vriendelijke groeten,

  Maryse B.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *