Vacature kinderopvang tilburg pedagogisch medewerker

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg Unikids nursery Job pedagogical staff member 2015 01 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Vacature Pedagogisch medewerker 2015 01 tekst
  • [:en] Daycare Tilburg Unikids nursery Job pedagogical staff member 2015 01 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Vacature Pedagogisch medewerker 2015 01 tekst

Kinderopvang en kinderdagverblijf vacature pedagogisch medewerker in tilburg.
DEZE VACATURE IS INGEVULD!
Bekijk hier onze actuele kinderopvang vactures!

Het afgelopen jaar zijn er weer veel nieuwe kinderen en ouders bijgekomen en zoeken wij naar versterking voor ons team. Ja, je leest het goed. Kinderopvang Unikids 2.0 groeit!

Vacature pedagogisch medewerker

Kinderopvang Unikids 2.0 is een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf in Tilburg. Elke dag openen wij met veel plezier de deuren van ons kinderdagverblijf om samen met de kinderen er weer een leuke en gezellige dag van te maken. We doen dit niet alleen, de ouders en Tilburg University werken er hard aan mee om ons kinderdagverblijf net even “anders” te laten zijn.

Het team

Kinderopvang Unikids 2.0 bestaat uit een klein hecht team van vaste medewerkers. We hebben geen afdelingen als administratie of planning, iedereen werkt mee op het kinderdagverblijf en draagt zijn steentje bij om van kinderopvang Unikids 2.0 iets moois te maken. Open en eerlijk zijn, dat vinden we belangrijk en als we iemand kunnen helpen dan doen we dat.
We organiseren graag leuke activiteiten voor het team, de kinderen en heel de familie, maar vinden het ook niet erg om zelf schoon te maken of in de tuin het gras te maaien. Samen zorgen we ervoor dat ons kinderdagverblijf een succes is en blijft!
Bekijk het team….

Waar vindt je ons kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf ligt aan de westkant van Tilburg, op de rand van de campus van de Tilburg University. We zitten in het “oude” theologie gebouw van de Tilburg University aan de professor cobbenhagenlaan 15 in de wijk De Reit.

Wat zoeken we in jou?

We zoeken een pedagogische duizendpoot. Iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden als pedagogisch medewerker meehelpt in het team van kinderopvang Unikids 2.0 ons kinderdagverblijf verder op te bouwen. Je moet het leuk vinden om te gaan werken, een teamspeler zijn en de ouders en kinderen altijd op nr.1 hebben staan.

Daarnaast verwachten we van jou:

  • Een afgeronde opleiding voor pedagogisch medewerker;
  • Zeer flexibel inzetbaar;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Een 110% inzet voor Kinderopvang Unikids 2.0;
  • Nederlands en Engels schrijft en spreekt. Een derde taal is een pré;
  • Woonachtig bent in Tilburg is een pré;
  • Bekend bent en actief in bijvoorbeeld verenigingen in Tilburg is een pré;

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf met een hecht team, waar je meer mag zijn dan alleen een pedagogisch medewerker. Je bent zelf voor een groot deel bepalend hoe je toekomst eruit gaat zien. We bieden je een nuluren contract aan, waarin we streven naar vaste dagen en gezichten op de groep. Naast het werk hebben we leuke activiteiten met de kinderen en ouders, uiteraard gaan we ook regelmatig gezellig met het team op stap.

Enthousiast!!

Ben je enthousiast over ons kinderdagverblijf en denk je in het team te passen. Stuur dan je cv met motivatie waarom we voor jou moeten kiezen, voor 31 augustus 2015 naar elles.luijten@unikids.nl.
Vragen kun je altijd stellen per email of bel naar Kinderopvang Unikids 2.0.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *