Oudercommissie nieuw lid

Nieuws

Bedankt!

Via deze weg willen we graag Patricia Prüfer bedanken voor haar inzet, enthousiasme en goede bijdrage binnen de oudercommissie van kinderopvang Unikids 2.0. Mede door de inzet van de oudercommissie is het kinderdagverblijf verandert en staat de kwaliteit weer hoog op de lijst. Patricia heeft hier een grote bijdrage aangeleverd en het team van het kinderdagverblijf scherp gehouden. Wij zijn haar dan ook zeer dankbaar en wensen Patricia en haar gezin het allerbeste toe.

Welkom!

Ouderbetrokkenheid vinden wij zeer belangrijk en zijn dan ook trots dat Janneke van Lieshout de oudercommissie komt versterken! Janneke is de moeder van Amin en nummer twee is onderweg. Janneke is in september gestart bij de oudercommissie en levert nu al een waardevolle bijdrage aan het kinderdagverblijf! Janneke super dat je je wil inzetten voor kinderopvang Unikids 2.0!

Kom erbij!

Wij hopen in 2015 nog meer ouders te mogen verwelkomen in de oudercommissie. Op woensdag 4 februari 2015 staat de volgende bijeenkomst gepland, iedereen is welkom hier aan deel te nemen. U hoeft hiervoor niet in de oudercommissie te zitten! Wilt u meer weten over de oudercommissie, hier leest u meer!

Hopelijk tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *