Samenwerking kinderopvang en Tilburg University

Nieuws

[:nl] Kinderopvang tilburg kinderdagverblijf university 2015 01 tekst [:en] Nursery tilburg Nursery university 2015 01 text
[:nl] Kinderopvang tilburg kinderdagverblijf university 2015 02 tekst [:en] Nursery tilburg Nursery university 2015 02 text
  • [:nl] Kinderopvang tilburg kinderdagverblijf university 2015 01 tekst [:en] Nursery tilburg Nursery university 2015 01 text
  • [:nl] Kinderopvang tilburg kinderdagverblijf university 2015 02 tekst [:en] Nursery tilburg Nursery university 2015 02 text

Studeren, werken en daarnaast een gezinsleven. Kinderopvang Unikids 2.0 en Tilburg University hechten er veel waarde aan, beide op een prettige manier te kunnen combineren. Samen maken we dit mogelijk!

Kinderdagverblijf Tilburg University

Tilburg University heeft mede het initiatief genomen voor de totstandkoming van kinderopvang Unikids 2.0. Al eerder werd geconstateerd dat de kinderopvang voor (internationale) medewerkers soms problematisch is; de internationale medewerkers beschikken nog niet over een sociaal vangnet, reorganisaties en sluitingen van kinderopvang organisaties of kinderdagverblijf locaties in Tilburg leiden tot wachtlijsten, geen vaste gezichten (medewerkers) en aanpassingen in de flexibiliteit richting nieuwe en bestaande ouders.


Kinderopvang tijdens de studie

Een lesrooster van 6 weken, drukke perioden in de examenweken of tijdens het schrijven van een scriptie. Geen probleem bij ons kinderdagverblijf. Kinderopvang Unikids 2.0 denkt met u mee en samen zorgen we voor een oplossing voor de opvang van uw kind. Wij zijn zeer flexibel en bieden vele mogelijkheden, vraag het na bij het kinderdagverblijf, bij de studenten of medewerkers van Tilburg University of neem contact op met de oudercommissie van kinderopvang Unikids 2.0. Studeert u ergens anders, geen probleem. Iedereen is welkom bij het kinderdagverblijf van kinderopvang Unikids 2.0!

Werken en kinderopvang

Een combinatie die logisch lijkt, maar soms toch lastig te vinden. De maatschappij verandert en ons kinderdagverblijf gaat daar in een positief opzicht in mee. Naar u als ouder zijn we flexibel en bieden vele mogelijkheden, een paar voorbeelden:

  • U kunt uw opvangdag ruilen en een aanpassing van opvangdagen is bij ons geen probleem;
  • Verschil in opvangdagen tussen de even of oneven weken is mogelijk;
  • 38, 39, 40, 41, 42, 43…52 weken kinderopvang per jaar daar komen we samen wel uit.

Één ding is voor ons het meest belangrijk en dat is het kind. Rust, Reinheid en Regelmaat daar staan we voor. Een klein team van vaste medewerkers op het kinderdagverblijf zorgt dagelijks voor uw kind, dat doen we met passie en veel plezier! Vragen stel ze aan ons of aan de ouders!

Expats in Tilburg

Welkom in Tilburg, we hopen dat u een leuke en mooie tijd tegemoet gaat in Nederland. Als kinderopvang dragen wij graag ons steentje daaraan bij. Ons kinderdagverblijf is ingericht voor expats, wij bieden alle informatie en communicatie naar u als ouder in twee talen aan en verzorgen leuke activiteiten voor heel het gezin! Graag helpen we u en uw kind (eren) te wennen in Nederland en wanneer u andere expats uit Tilburg wilt ontmoeten bent u bij kinderopvang Unikids 2.0 aan het juiste adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *