Kinderdagverblijf teamlid

Nieuws

Zoveel!

Lastig, niet alleen voor het kinderdagverblijf team van Kinderopvang Unikids 2.0, maar ook voor iedereen die momenteel opzoek is naar werk in de kinderopvang branche. We hebben heel veel sollicitaties mogen ontvangen om ons kinderdagverblijf team te mogen versterken. Sollicitaties met veel ervaring, weinig ervaring, wonend in tilburg, moergestel, rijen tot zelfs den haag. Gastouders die weer terug wilden in de kinderopvang en een aantal met vast werk die graag wilden overstappen van kinderdagverblijf omdat ze zoveel positiefs over kinderopvang Unikids hebben gehoord. Voor ons als kinderdagverblijf fijn en zelfs een beetje trots om te horen dat ook pedagogische medewerkers ons als anders waarderen!

Helaas kunnen we niet iedereen aannemen. Er zitten veel goede en creatieve sollicitaties tussen die zeker bij onze kinderopvang zouden passen! We hebben iedereen persoonlijk op de hoogte gesteld en hopen dat wanneer wij weer uitbreiding zoeken voor ons kinderdagverblijf team, velen van jullie al aan het werk zijn! Is het je helaas nog niet gelukt werk te vinden, houdt dan onze site, linkedin en facebook in de gaten. Ons kinderdagverblijf groeit goed en dat kan alleen met een goed en een hecht team van pedagogische medewerkers.

Die ene pedagogische duizendpoot!

Tussen de stapel sollicitaties sprong er één boven uit! En we zijn dan ook blij ons nieuw teamlid bij kinderopvang Unikids aan u te mogen voorstellen!  Milou is 15 december bij ons kinderdagverblijf gestart en zal de komende weken worden ingewerkt. We denken met Milou de pedagogische duizendpoot te hebben gevonden en hopen dat zij lang bij kinderopvang Unikids zal blijven! Milou is enthousiast, leergierig, spreekt vloeiend engels en de kinderen staan bij haar op nummer 1!

Milou stelt zich voor!

Hallo ik ben Milou, ik ben net terug uit Engeland, waar ik meer dan een jaar heb gewoond. Ik ben daar getrouwd met George. Ik ben blij om weer lekker in Nederland te zijn. Ik heb de opleiding Pedagogiek afgerond en heb daarna op een behandelgroep gewerkt en in Londen als Nanny. Lees meer….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *