Kinderopvang team kinderdagverblijf 2016

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg west, reit Kinderopvang Unikids 2.0 team 2016 01 tekst[:nl] Kinderdagverblijf Tilburg west, reit, Kinderopvang Unikids 2.0 team 2016 01 text
  • [:en] Daycare Tilburg west, reit Kinderopvang Unikids 2.0 team 2016 01 tekst[:nl] Kinderdagverblijf Tilburg west, reit, Kinderopvang Unikids 2.0 team 2016 01 text

Kinderopvang Unikids 2.0 nieuwe gezichten!

Het kinderdagverblijf heeft er een paar nieuwe gezichten bij. Twee nieuwe leden voor de oudercommissie en drie nieuwe gezichten die dagelijks voor uw dierbaarste bezit zorgen. Kim, Linda en Esmeralda zijn afgelopen zomer gestart op het kinderdagverblijf, voor sommige van u bekende gezichten omdat ze al werkzaam waren bij diverse kinderopvang, basisscholen of BSO organisaties binnen Tilburg.

Het is in de zomer een stukje drukker geworden bij kinderopvang Unikids 2.0. Veel nieuwe kinderen en ouders op het kinderdagverblijf en natuurlijk de opening van onze derde groep. Voor Kinderopvang Unikids 2.0 reden om opzoek ze gaan naar extra versterking voor het team en de oudercommissie. En die hebben we gevonden!

Oudercommissie

We hebben in de zomer afscheid genomen van ons oudercommissie lid Ellen. Ellen heeft een mooie bijdrage geleverd aan de kwaliteit van Kinderopvang Unikids 2.0! Bedankt Ellen voor je inzet! De oudercommissie is belangrijk voor ons kinderdagverblijf, we zijn dan ook blij dat er twee nieuwe gezichten zich hebben aangemeld voor de oudercommissie. Ittai en Dennis welkom bij de oudercommissie!

Kim, Linda en Esmeralda

Voor de meiden een spannende overstap en voor Kinderopvang Unikids 2.0 altijd leuk om nieuwe gezichten te zien! We hopen dat jullie nog lang bij ons blijven! Kim, Esmeralda en Linda stellen zich aan u voor en vertellen wat zij “anders” ervaren bij Kinderopvang Unikids 2.0!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *