Kinderdagverblijf nieuwe gezichten

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg west, reit Kinderopvang Unikids 2.0 team 2015 01 [:nl] Kinderdagverblijf Tilburg west, reit, Kinderopvang Unikids 2.0 team 2015 01
  • [:en] Daycare Tilburg west, reit Kinderopvang Unikids 2.0 team 2015 01 [:nl] Kinderdagverblijf Tilburg west, reit, Kinderopvang Unikids 2.0 team 2015 01

Kinderopvang Unikids 2.0 nieuwe gezichten!

Het zal u niet ontgaan zijn, het is in de zomer een stukje drukker geworden bij kinderopvang Unikids 2.0. Veel nieuwe kinderen en ouders op het kinderdagverblijf, maar ook drie nieuwe gezichten die dagelijks voor uw dierbaarste bezit zorgen. Edelmira, Maartje en Sanne zijn afgelopen zomer gestart op het kinderdagverblijf, voor sommige van u bekende gezichten omdat ze al werkzaam waren bij diverse kinderopvang of BSO organisaties binnen Tilburg.

Ook voor de meiden een spannende overstap en voor Kinderopvang Unikids 2.0 altijd leuk om nieuwe gezichten te zien! We hopen dat jullie nog lang bij ons blijven! Edelmira, Maartje en Sanne stellen zich aan u voor en vertellen wat zij “anders”ervaren bij Kinderopvang Unikids 2.0!

Edelmira, Maartje en Sanne!

Is Kinderopvang Unikids 2.0 anders?

Maartje

Ik kwam meteen binnen bij een gezellig en hecht team. Meteen voelde ik me thuis! inmiddels heb ik mijn eerste personeelsuitje al gehad en gaan we binnenkort lekker samen uiteten! Je wordt echt gewaardeerd als medewerker, een bloemetje krijgen, etentje echt super. De eerste dag bij Kinderopvang Unikids 2.0 viel het me meteen op dat er zoveel speelmateriaal was voor de kinderen. En toen de lunch begon, kreeg ik zelf ook meteen honger! Zoveel variatie dat was ik niet gewend! Verder vind ik het leuk dat er zoveel georganiseerd wordt bij het kinderdagverblijf en de open manier hoe er met de ouders wordt gesproken. Dit is echt prettig, je mag de tijd nemen.

Sanne

Het is best even wennen niet meer als nummer gezien te worden binnen een grote kinderopvangorganisatie, ik heb nu vaste dagen, gezellig klein team om mee te werken en kinderen die je echt leert kennen. De oudercommissie en ouders zijn betrokken bij Kinderopvang Unikids 2.0 wat het nog leuker maakt, echt zo’n samen gevoel.
Een klein kinderdagverblijf maakt het leuk omdat je zelf ook dingen mag ondernemen en samen kan regelen, het team is flexibel onderling maar ook richting de ouders. Een ouder die een dag van te voren vraag om te ruilen en dat wordt dan ook meteen geregeld dat heb ik nog nooit nergens meegemaakt. Ik heb zin in de volgende activiteiten, sinterklaas en kerst, om lekker met de kinderen te gaan vieren!

Edelmira

Het is een jong team wat de werksfeer gezellig maakt, het team werkt samen en heeft iets voor elkaar over. Iedereen is open en eerlijk tegen elkaar maar ook tegen de kinderen en ouders. Geen praatjes, gewoon eerlijk zeggen wat er is.
Bij Kinderopvang Unikids 2.0 werk je gewoon met de “baas” op de groep, een echt persoonlijk contact, je wordt betrokken bij wat er gebeurd op het kinderdagverblijf en krijgt waardering voor wat je doet. Ook de kinderen merken dat, vast gezichten en geen continue wisseling maakt een lekkere ontspannen sfeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *