Kinderopvang ouder nieuws 2015

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg Unikids nursery oudercommissie Ellen 02 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Parents Committee Ellen 02 tekst
  • [:en] Daycare Tilburg Unikids nursery oudercommissie Ellen 02 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Parents Committee Ellen 02 tekst

Uw woord is goud waard!

Er is zoveel nieuws over de ouders en oudercommissie van kinderopvang Unikids 2.0 te vertellen dat we er een nieuwsbrief mee kunnen vullen! En daar zijn we als kinderopvang trots op!

Veel kinderdagverblijven in Tilburg hebben moeite met het vinden van ouders of hebben zelfs geen echte oudercommissie. Dit is een landelijk probleem waar zelfs De Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen voor nodig is. Dat vinden wij vreemd en niet goed, waarom heb je als kinderopvang, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang in Tilburg een wet nodig om ouders mee te laten denken voor de opvang van de eigen kinderen?

Voor ons is dit gelukkig niet nodig, Kinderopvang Unikids 2.0, ouders, kinderen en Tilburg University doen het samen! Samen zorgen we ervoor dat uw kind op z’n plek zit bij ons kinderdagverblijf, we worden steeds beter, nog gezelliger en niet te vergeten elk jaar komen er weer meer kinderen bij!

Veel nieuwe ouders en kinderen!

U heeft het misschien al gemerkt maar de afgelopen maanden hebben we veel nieuwe rondleidingen en aanmeldingen mogen ontvangen! Veel nieuwe ouders hebben Kinderopvang Unikids 2.0 gevonden dankzij u! Wij kunnen zeggen hoe goed en leuk we zijn, maar uw woord is goud waard! Zeg het voort tegen vrienden en vriendinnen, plaats een leuke recentie op facebook, linkedin, google plus of onze website! Onze dank is groot!

Nieuw lid oudercommissie!

Ellen Schalken komt de oudercommissie versterken! Ellen is de moeder van Ruben en Jochem. Ellen is gestart bij de oudercommissie en denkt actief mee met het kinderdagverblijf! Ellen super dat je er bij bent en je wil inzetten voor kinderopvang Unikids 2.0!

Wie is de Oudercommissie?

Meeste van u weten het al, maar voor de nieuwe ouders nog even de ouders van de oudercommissie op een rijtje. Wilt u weten wat de oudercommissie doet of heeft u vragen, kunt u de oudercommissie bereiken op oc@unikids.nl.

Oudercommissie Junior!

Astrid en Paul en hebben een zoon gekregen genaamd Luuk. Astrid loopt al vele jaren mee bij de oudercommissie en we hopen dat ze voorlopig nog even blijft! Lotte en Sophie de dochters van Astrid en Paul zijn overgestapt van een kinderdagverblijf in Tilburg naar kinderopvang Unikids 2.0. Sophie is inmiddels een grote meid en zit op de bassischool de borne in Tilburg. Luuk is nog lekker even thuis bij zijn moeder en in juli komt hij ook gezellig naar ons kinderdagverblijf!

Leuke activiteiten?

Afgelopen lente ontbijt heeft de oudercommissie een leuke activiteit georganiseerd in het kinderdagverblijf en dat gaan ze meer doen! Activiteiten zullen worden georganiseerd binnen of buiten het kinderdagverblijf en in Tilburg, we houden u op de hoogte middels de save the date!

Onze oudercommissie is nooit groot genoeg!

Onze oudercommissie is nooit groot genoeg, hoe meer ouderbetrokkenheid hoe beter we weten of we het goed doen als kinderopvang. De volgende vergadering is gepland medio september, komt u een keer kijken? Wij zijn blij met alles wat de oudercommissie doet, maar begrijpen heel goed dat uw vrije tijd beperkt is. Daar houden we rekening mee! Heeft u interesse neemt u dan contact op met de oudercommissie, oc@unikids.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *