Kinderopvang lente ontbijt

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg Unikids nursery breakfast 2015 01 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf ontbijt 2015 01 tekst
  • [:en] Daycare Tilburg Unikids nursery breakfast 2015 01 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf ontbijt 2015 01 tekst

BRRRRRRRR! KOUD!

In Tilburg wordt het vroeg donker en buiten bij het kinderdagverblijf is het koud en guur. Maar gelukkig, de lente staat weer voor de deur! Nog een paar weken wachten en dan kunnen we de plantjes weer in de moestuin zetten, de zakdoeken weer in de kast leggen en samen buitenspelen bij de kinderopvang!

Lekker samen smullen!

De winter is voorbij, tijd voor een feestje! Waarmee kan je de dag beter beginnen dan met een goed ontbijt. Eitjes, broodjes, kopje koffie voor de papa’s en mama’s, kinderopvang Unikids 2.0 gaat er voor zorgen! Stapt u met het juiste been uit bed, dan zorgen wij dat de ontbijttafel bij het kinderdagverblijf is gedekt.

De broodjes, koffie en thee staan klaar op het kinderdagverblijf op:

Zaterdag 4 april
van 9.00 tot 12.00uur

Maar er is meer!

De oudercommisie van kinderopvang Unikids 2.0 heeft aangegeven gebruik te willen maken van de ruimte bij het kinderdagverblijf om leuke activiteiten te organiseren. Om alvast een voorproefje te geven zal er gedurende het ontbijt een leuke activiteit door de oudercommissie worden georganiseerd.

Laat u even aan ons weten of u komt!

Groetjes

Team Kinderopvang Unikids 2.0.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *