Kinderopvang 2 jarig bestaan

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg Unikids birthday 2015 01 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids verjaardag 2015 01 tekst
  • [:en] Daycare Tilburg Unikids birthday 2015 01 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids verjaardag 2015 01 tekst

Kinderopvang Unikids 2.0 2 jaar!!

Het tweede jaar is weer voorbij gevlogen, een jaar waar veel is gebeurd! We hebben wat afgelachen, leuke activiteiten georganiseerd en niet te vergeten veel nieuwe kinderen en ouders hebben kinderopvang Unikids 2.0 gevonden. Als team zijn we trots! We hadden nooit verwacht in twee jaar zoveel te bereiken! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen,

IEDEREEN BEDANKT!

Kinderopvang Unikids 2.0 is kerngezond, groeit goed en is anders dan de rest! We hopen dat u de eerste twee jaar net zo heeft mogen ervaren als wij en uitkijkt naar wat de komende jaren gaat brengen!
De voorbereidingen voor het feest zijn in volle gang en we hopen dan ook dat u en uw familie het 2 jarig bestaan met ons komt vieren.

SAVE THE DATE!!

Zaterdag 3 oktober
9.30uur tot 13.00uur
U bent vrij om binnen te lopen wanneer u dat wilt!


Tijdens het 2 jarig feest en de dagen ervoor komt ook de fotograaf. Vorig jaar is Paulien Korving van ArchitectuurStudio 360 langsgekomen! Anders dan anders heeft Paulien foto’s gemaakt van de kinderen en familiefoto’s op ons verjaardag feest. Vorig jaar was dit een erg groot succes en de foto’s vonden wij erg goed geluk! Wij zijn dan ook blij dat Paulien tijd heeft kunnen vrijmaken om de foto’s als school- en familiefotograaf weer te komen verzorgen.

U ontvangt nog een uitnodiging maar zet u alvast 3 oktober in uw agenda voor het feest en de familiefoto! heel de familie is welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *