Pedagogisch medewerker vacature kinderdagverblijf tilburg

Nieuws

[:en] Daycare Tilburg Unikids nursery Job pedagogical staff member 2016_02 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Vacature Pedagogisch medewerker 2016_02 tekst
  • [:en] Daycare Tilburg Unikids nursery Job pedagogical staff member 2016_02 text [:nl] Kinderopvang Tilburg Unikids kinderdagverblijf Vacature Pedagogisch medewerker 2016_02 tekst

Ben jij opzoek als pedagogisch medewerker naar een leuke uitdagende baan bij een gezellig kinderdagverblijf in Tilburg, lees dan vooral verder en reageer op deze vacature bij de kinderopvang Unikids 2.0 in Tilburg!

Kinderopvang en kinderdagverblijf vacature pedagogisch medewerker in tilburg.
DEZE VACATURE IS INGEVULD!
Bekijk hier onze actuele kinderopvang vactures!

Vacature pedagogisch medewerker

Kinderopvang Unikids 2.0 is een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf in Tilburg. Elke dag openen wij met veel plezier de deuren van ons kinderdagverblijf om samen met de kinderen er weer een leuke en gezellige dag van te maken. We doen dit niet alleen, de ouders en Tilburg University werken er hard aan mee om onze kinderopvang net even “anders” te laten zijn.

Het team

Kinderopvang Unikids 2.0 bestaat uit een hecht team van vaste medewerkers. Iedereen draagt zijn steentje bij om van kinderopvang Unikids 2.0 iets moois te maken. Open en eerlijk zijn, dat vinden we belangrijk en als we iemand kunnen helpen dan doen we dat.
We organiseren graag leuke activiteiten voor het team, de kinderen en heel de familie, maar vinden het ook niet erg om zelf schoon te maken of in de tuin het gras te maaien. Samen zorgen we ervoor dat ons kinderdagverblijf een succes is en blijft! Bekijk het team….

Waar vindt je ons kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf ligt aan de westkant van Tilburg, op de rand van de campus van de Tilburg University. We zitten in het “oude” theologie gebouw van de Tilburg University aan de professor cobbenhagenlaan 15 in de wijk De Reit.

Wat zoeken we in jou?

We zoeken pedagogische medewerkers die de handjes uit de mouwen wil steken. Je moet het leuk vinden om elke dag bij Kinderopvang Unikids 2.0 te komen werken en je wil een teamspeler zijn op het kinderdagverblijf. Maar het belangrijkste vinden wij, dat de ouders en kinderen altijd bij jou op nr.1 staan.

We verwachten van onze nieuwe collega:

  • Een afgeronde opleiding voor pedagogisch medewerker;
  • Zeer flexibel inzetbaar, Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Een 110% inzet voor Kinderopvang Unikids 2.0;
  • Nederlands en Engels schrijft en spreekt;
  • Certificaten als VVE Uk&Puk, Taaltoets Nederlands 3F, KIJK.

We vinden het ook leuk om meer van je te weten, laat ons weten of je:

  • Een derde taal spreekt of schrijft;
  • Waar je woont;
  • En of je actief bent, bij bijvoorbeeld verenigingen in Tilburg.

Spreek je geen derde taal of ben je bijvoorbeeld niet in het bezit van alle certificaten, geen probleem! Solliciteren mag altijd. Laat ons weten waarom Kinderopvang Unikids 2.0 voor jou moet kiezen en hoe jij ons gaat helpen om ons mooie kinderdagverblijf in Tilburg nog beter en leuker te maken.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf met een hecht team, waar je meer mag zijn dan alleen een pedagogisch medewerker. Je bent zelf voor een groot deel bepalend hoe je toekomst eruit gaat zien. We bieden je een nuluren contract aan, waarin we wel gaan streven naar een aantal vaste dagen per week en vaste gezichten op de groep. Naast het werk hebben we leuke activiteiten met de kinderen en ouders, uiteraard gaan we ook regelmatig gezellig met het team op stap.

Enthousiast!!

Ben je enthousiast over ons kinderdagverblijf en denk je in het team te passen. Stuur dan je cv (met foto) en motivatie waarom we voor jou zouden moeten kiezen naar elles.luijten@unikids.nl voor 30 juni 2017. Heb je al een keer gesolliciteerd, wees niet bang om nog een keer te solliciteren.

Vragen kun je altijd stellen per email of bel naar Kinderopvang Unikids 2.0.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Comments are closed