Medewerkers

Kinderopvang Unikids 2.0 heeft een hecht, enthousiast en vast team aan medewerkers die dagelijks op het kinderdagverblijf staan. Dit vinden we belangrijk, we willen een vertrouwde omgeving voor u en uw kinderen bieden.

Elles Luijten

Directrice/Pedagogisch medewerker

Ik ben getrouwd met Roy en we wonen in Oosterhout. We hebben samen een zoon Stef. Sinds 2002 werk ik in de kinderopvang en in 2013 heb ik officieel kinderopvang Unikids 2.0 gestart. Ik ben blij met deze mooie kans en het vertrouwen die ik heb gekregen van de universiteit, de ouders, oudercommissie en de medewerkers. Graag leid ik u rond in ons mooie paleisje en vertel ik u alles over ons kinderdagverblijf!

Van elke dag maken we weer een geweldige dag voor de kinderen. Dat vinden we leuk, eigenlijk zijn we zelf ook nog een beetje kindjes. Samen spelen, knutselen, liedjes zingen en zandkastelen bouwen dat wil toch iedereen!

Genieten in een huiselijke omgeving met verschillende culturen, normen en waarden dat willen we de kindjes bijbrengen. Komt u gerust een keer langs dan kunnen we het u laten zien hoe de dag eruit ziet op ons kinderdagverblijf!

Een vertrouwde omgeving betekend voor ons ook open communicatie. Vragen en opmerkingen staan bij ons vrij om te stellen en dat hoeft niet alleen over de kinderopvang te gaan! Dagelijks wordt u op de hoogte gehouden hoe het met uw kind is gegaan en horen we ook graag hoe uw dag, weekend en soms nacht is geweest. Een aantal in het team hebben zelf ook een gezin en weten heel goed wat u ervaart.

Ons team van pedagogisch medewerkers zijn allemaal gediplomeerd, een aantal zijn aan het doorleren voor de opleiding pedagogiek.

We stellen graag het team van medewerkers aan u voor.


We zijn druk bezig onze site te updaten! De rest van het team volgt snel!