Pedagogisch medewerker vacature KDV BSO tilburg

Nieuws

[:nl]Vacature pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Tilburg Kinderopvang Unikids 2.0. BSO Prins Bernhardschool! KDV,BSO,Tilburg west, de Reit, rendierhof 01 text[:en]Job offer pedagogical staff nursery Tilburg Daycare Unikids 2.0, international nursery! Childcare, Tilburg West, Reit, BSO Prins Bernhardschool 01 text
  • [:nl]Vacature pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Tilburg Kinderopvang Unikids 2.0. BSO Prins Bernhardschool! KDV,BSO,Tilburg west, de Reit, rendierhof 01 text[:en]Job offer pedagogical staff nursery Tilburg Daycare Unikids 2.0, international nursery! Childcare, Tilburg West, Reit, BSO Prins Bernhardschool 01 text

Ben jij opzoek als pedagogisch medewerker naar een leuke uitdagende baan bij een gezellig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Tilburg? Lees dan vooral verder en reageer op deze vacature bij Kinderopvang Unikids 2.0 in Tilburg!

Vacature kinderdagverblijf

Kinderopvang Unikids 2.0 is een kleinschalig internationaal kinderdagverblijf in Tilburg. Elke dag openen wij met veel plezier de deuren van ons kinderdagverblijf om samen met de kinderen er weer een leuke en gezellige dag van te maken.
We doen dit niet alleen, de ouders en Tilburg University werken er hard aan mee om onze kinderopvang net even “anders” te laten zijn.

Vacature buitenschoolse opvang

Naast het kinderdagverblijf start Kinderopvang Unikids 2.0 per 28 augustus ook een buitenschoolse opvang in samenwerking met de Prins Bernhardschool in Tilburg.
Een kleine buitenschoolse opvang op een gezellige basisschool waar iedereen welkom is!


Er is genoeg te doen bij Kinderopvang Unikids 2.0

Kinderopvang Unikids 2.0 bestaat uit een hecht team van vaste medewerkers. Iedereen draagt zijn steentje bij om van kinderopvang Unikids 2.0 iets moois te maken. Open en eerlijk zijn, dat vinden we belangrijk en als we iemand kunnen helpen dan doen we dat.
We organiseren graag leuke activiteiten voor het team, de kinderen en heel de familie, maar vinden het ook niet erg om zelf schoon te maken of in de tuin het gras te maaien. Samen zorgen we ervoor dat ons kinderdagverblijf een succes is en blijft! Bekijk het team….

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een kleinschalig internationale kinderopvang met een hecht team, je mag bij ons meer zijn dan pedagogisch medewerker. We bieden je een nuluren contract aan, waarin we wel streven naar vaste dagen per week en vaste gezichten op de groep.
We hebben naast het werk leuke activiteiten met de kinderen en ouders en uiteraard gaan we ook regelmatig gezellig met het team op stap.

Wat zoeken we in jou?

We zoeken leuke collega’s, pedagogisch medewerkers die de handjes uit de mouwen willen steken, opleidingen en cursussen hebben of willen volgen, flexibel zijn, 110% gaan voor Kinderopvang Unikids 2.0 en het team.
De ouders en kinderen staan altijd bij op nr.1 ! Samen maken we het leuk om elke dag bij Kinderopvang Unikids 2.0 te komen
en te werken.


Net van school of jaren ervaring, solliciteren mag altijd! Laat ons weten waarom Kinderopvang Unikids 2.0 voor jou moet kiezen en hoe jij ons gaat helpen om ons mooie kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in Tilburg nog beter en leuker te maken.

Enthousiast!!

Ben je enthousiast over onze kinderopvang en denk je in het team te passen. Stuur dan je cv (met foto) en motivatie waarom we voor jou moeten kiezen naar elles.luijten@unikids.nl. We zoeken meerdere collega’s, dus solliciteer vandaag nog!
Vragen kun je altijd stellen per email of bel naar Kinderopvang Unikids 2.0.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Comments are closed