Is deze nieuwbrief moeilijk leesbaar? Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief. Newsletter English
Kinderopvang Unikids Nieuwsbrief
Beste ouders/verzorgers en relaties,

Het jaar is weer voorbij gevlogen, een jaar waar Kinderopvang Unikids 2.0 erg trots op is! We sluiten het jaar af met onze laatste nieuwsbrief voor 2016, met de leuke activiteiten en gebeurtenissen die we de afgelopen maanden hebben gehad!

We wensen u hele fijne dagen en een goede jaarwisseling toe
en we hopen u weer te zien in 2017!

Groetjes en veel leesplezier,

Team Kinderopvang Unikids 2.0

TIP! Bekijk de site voor alle foto's van de activiteiten en geef uw reactie!
Download Picture
Download Picture
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 1 titel
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 1 foto Een echt flexibel kinderdagverblijf in Tilburg, dat wil Kinderopvang Unikids 2.0 zijn en blijven.
Maar wat als het kinderdagverblijf uit zijn jasje begint te groeien en er zoveel nieuwe kinderen bijkomen?

Neem een kijkje in groep 3....
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 2 titel
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 2 foto Met de feestdagen voor de deur is het kinderdagverblijf in de feeststemming!
Kinderopvang Unikids 2.0 houdt wel van een feestje! Dus heel het gezin was welkom voor een gezellige borrel en lekker eten!

Lees meer over de borrel....
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 3 titel
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 3 foto In het begin was het heel stil maar wel druk met kinderen, in het kinderdagverblijf. Met spanning op de gezichtjes waren we aan het wachten op Sinterklaas. Toen Sinterklaas en zijn Pieten binnen kwamen werd het al snel feest.

Sinterklaas en piet wie kent ze niet....
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 4 titel
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 4 foto Het kinderdagverblijf heeft er een paar nieuwe gezichten bij. Twee nieuwe leden voor de oudercommissie en drie nieuwe gezichten die dagelijks voor uw dierbaarste bezit zorgen.

Nieuwe team leden....
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 5 titel
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 5 foto Leidsterdag, de dag waar alle medewerkers van het kinderdagverblijf lekker in het zonnetje worden gezet. Iedere derde donderdag in september is het zover, de kinderen en natuurlijk de ouders van de kinderopvang zijn deze dag niet vergeten.

Zing en dans met het team....
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 5 titel
Kinderopvang Unikids Tilburg Artikel 5 foto Kinderopvang Unikids 2.0 in tilburg bestaat 3 jaar en dat hebben we gevierd! Het kinderdagverblijf was weer gevuld met allerlei lekkers voor de kinderen, ouders en de opa en oma.

Hiep hiep hoera....


Afmelden voor deze nieuwsbrief.