Is deze nieuwbrief moeilijk leesbaar? Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief. Newsletter English
Kinderopvang Unikids Nieuwsbrief
Beste ouders/verzorgers en relaties,

1 oktober 2014
Kinderopvang Unikids 2.0
1 jaar!

Het eerste jaar waar we als baby bedrijf krampjes hebben gehad, af en toe een traantje hebben gelaten, veel hebben gelachen en de eerste stapjes hebben gezet. Als ouder zijn we trots op deze mooie baby en dankbaar aan iedereen die het heeft mede mogelijk gemaakt! Kinderopvang Unikids 2.0 is kerngezond, groeit goed en is anders dan de rest! We hopen dat u het eerste jaar net zo heeft mogen ervaren als wij en uitkijkt naar wat de komende jaren gaat brengen!

De voorbereidingen voor dit feestje zijn in volle gang en we hopen dan ook dat u en uw familie het 1 jarig bestaan met ons komt vieren. Het feestje staat gepland op:
zaterdag 4 oktober
10.00uur tot 12.30uur
U bent vrij om binnen te lopen wanneer u dat wilt!

Tijdens het 1 jarig feest en de dinsdag ervoor komt ook de fotograaf. We hebben gekozen voor Paulien Korving van ArchitectuurStudio 360! Paulien heeft ook de foto's gemaakt tijdens de opening van Kinderopvang Unikids 2.0. De foto's vonden wij erg goed gelukt en wij zijn dan ook blij dat Paulien tijd heeft kunnen vrijmaken om de foto's als school- en familiefotograaf te verzorgen. Via deze link vindt u meer informatie over de kosten en de wijze van het bestellen van de foto's.

Paulien zal dinsdag 30 september aanwezig zijn op het kinderdagverblijf om foto's te maken van de kinderen! Alle kinderen zijn welkom tussen 9.30uur en 11.30uur.

Wilt u ons laten weten of u en uw familie dit feestje mee komt vieren en of u gebruik wilt maken van de familie fotograaf op die dag!

Team Unikids 2.0 hoopt tot dan!

TIP! Bekijk onze site voor de foto's van alle activiteiten en geef uw reactie!Afmelden voor deze nieuwsbrief.