Is deze nieuwbrief moeilijk leesbaar? Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief. Newsletter English
Kinderopvang Unikids Nieuwsbrief
Beste ouders/verzorgers en relaties,

1 oktober 2015
Kinderopvang Unikids 2.0
2 jaar!

Het tweede jaar is weer voorbij gevlogen, een jaar waar veel is gebeurd!
We hebben wat afgelachen, leuke activiteiten georganiseerd en niet te vergeten veel nieuwe kinderen en ouders hebben kinderopvang Unikids 2.0 gevonden.

Als team zijn we trots! We hadden nooit verwacht in twee jaar zoveel te bereiken! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen,

IEDEREEN BEDANKT!

Kinderopvang Unikids 2.0 is kerngezond, groeit goed en is anders dan de rest! We hopen dat u de eerste twee jaar net zo heeft mogen ervaren als wij en uitkijkt naar wat de komende jaren gaat brengen!

De voorbereidingen voor het feest zijn in volle gang en we hopen dan ook dat u en uw familie het 2 jarig bestaan met ons komt vieren.

Het feestje staat gepland op:
zaterdag 3 oktober
9.30uur tot 13.00uur
U bent vrij om binnen te lopen wanneer u dat wilt!

Tijdens het 2 jarig feest en de dagen ervoor komt ook de schoolfotograaf. Paulien Korving van ArchitectuurStudio 360 komt weer langs! Paulien heeft vorig jaar foto's gemaakt van de kinderen en familiefoto's op ons verjaardag feest dit was een erg groot succes en de foto's vonden wij erg goed gelukt! Wij zijn dan ook blij dat Paulien tijd heeft kunnen vrijmaken om de foto's als school- en familiefotograaf weer te komen verzorgen. Via deze link vindt u meer informatie over de kosten en de wijze van het bestellen van de foto's.

We houden u op de hoogte over de familiefotograaf, maar zet u alvast 3 oktober in uw agenda voor de familiefoto, heel de familie is welkom!

Wilt u ons laten weten of u en uw familie dit feestje mee komt vieren en of u gebruik wilt maken van de familie fotograaf op die dag!

Team Unikids 2.0 hoopt tot dan!

TIP! Bekijk onze site voor de foto's van alle activiteiten en geef uw reactie!

Download Picture
Download Picture


Afmelden voor deze nieuwsbrief.